چگونه به فرزندم اعتماد به نفس بدم؟

اعتماد به نفس سالم یکی از مهم ترین پایه های زندگی است که میتواند در دوران کودکی شکل بگیرد.
اعتماد به نفس به معنیه خودشیفتگی نیست بلکه به این معنیه که بچه ها خودشون رو چجوری میبینن و به توانایی هاشون چقدر اعتماد دارن…
1_هر روز به فرزندتان عشق بورزید:
نشان دادن محبت و عشق و علاقه به کودکتان باعث میشود که او احساس امنیت و وابستگی کند و این عشق و علاقه بر روی اعتماد به نفسشان هم تاثیر بسیار زیادی دارد.سعی کنید روزانه این عشق و علاقه را به کودکتان بدهید.
2_بعضی از وظایف و مسئولیت ها را به فرزندتان بسپارید:
اگر یک سری مسئولیت هایی را که متناسب با سن فرزندتان هست را به او بسپارید،حس تلاش کردن برای رسیدن به هدف باعث تقویت اعتماد به نفس کودکتان می شود.حتی اگر آن را به بهترین شکل انجام نداد از او برای تلاشی که کرده تشکر کنید.
3_استقلال کودکتان را تقویت کنید:
دوران دبستان زمانی هستش که استقلال به سرعت در کودکان رشد میکند.برای یک کودک دبستانی بسیار مهم است که بتواند مستقل باشد،تکالیفش را انجام دهد،راجع به مشکلات چطور با دوستان و معلمانش صحبت کند و…
4_احترام فرزندتان را فراموش نکنید:
زمانی که فرزندتان اشتباهی میکند سعی کنید به جای اینکه بر سرش فریاد بکشید با او با لحنی دوستانه و خوشایند صحبت کنید.توهین و تحقیر به کودکتان باعث میشود به احساسات کودکتان صدمه وارد شود.تحقیر کودک برای اشتباهاتی که انجام داده نه تنها باعث کمبود اعتماد به نفس کودکتان میشود بلکه باعث میشود او دست از تلاش بردارد.
5-بگذارید فرزندتان کار کند و کارش را به نماش بگذارد::
کاردستیهای بامزهای را با فرزندتان بسازید و آن را در خانه به همه نمایش بدهید. وقتی کودک نقاشیای را که در مدرسه کشیده به شما نشان میدهد، از او بپرسید که چطور آن را کشیده یا درست کرده است،میخواهد چه معنا و مفهومی را با این کار به دیگران منتقل کند، دوست دارد دیگران چه نظر یا احساسی درباره کارش داشته باشند و کدام ویژگی اثرش را بیشتر دوست دارد،به عبارت دیگر از او بخواهید که مانند یک هنرمند درباره اثرش حرف بزند. چنانچه به فرزندتان فرصت بدهید که کارهایش را نشان بدهد تا دربارهشان حرف بزند، او احساس میکند که کارهایش ارزش توجه کردن را دارد و افکار و نظراتش مهم است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.